Het Noorden van boven

In oktober 2014 heb ik het boek ‘Groningen van boven’ gepubliceerd met luchtfoto’s van de provincie Groningen. Het boek is naast Nederlands ook in het Engels vertaald. Het kost € 18,95.  Klik hier voor de website bij dit boek.

Luchtfoto’s van de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe vindt u in de uitgave ‘Het Noorden van Boven’. Het boek is gemaakt in samenwerking met VNO-NCW Noord en is in september 2015 uitgebracht  Klik hier voor de website. Het boek telt 192 pagina’s en is naast Nederlands ook in het Engels en Duits vertaald. De prijs is € 29,90. 

In  maart van dit jaar heb ik ‘Friesland van Boven’ of ‘Fryslân út ‘e Loft’ uitgegeven. Dit boek is naast Nederlands ook vertaalt in het Fries en Engels. Het telt 192 pagina’s en bevat luchtfoto’s van de elf steden, de meren, de eilanden, de dorpen en landschappen in Friesland. De prijs van het boek is € 19,95.

Half juni verschijnt ‘Eemsdelta in beeld’. Dit boek is in samenwerking met Groningen Seaports en het Eemsdelta EZ-bureau gemaakt. Het is vooral geschikt om tijdens de Eemsdelta Expo en DelfSail 2016 aan gasten van dit evenement mee te geven. Het formaat is 10 cm x 15 cm en telt 128 pagina’s in full colour.

Bestellen  www.uitgeverijboertjensenkroes.nl, e-mail info@uitgeverijboertjensenkroes.nl of bel naar Jannie Kroes 06-24 40 80 32. Alle boeken zijn ook in de boekhandel verkrijgbaar.